Selecteer een pagina

fotocursus

online fotografiecursus

Ontdek alle ins en outs van je camera en
leer zelf schitterende professionele foto’s maken

 

Fotocursus

online fotografiecursus

Wil jij ook helemaal zelf je spiegelreflexcamera, systeemcamera of compactcamera instellen? Niet meer fotograferen op de automatische stand? Wil jij ook leren hoe je zelf met je eigen camera schitterende en professionele foto’s maakt?

Dan is mijn online fotografiecursus perfect voor jou!

Mijn naam is Johan Brouwer en ik ben al meer dan 30 jaar fotograaf. Graag wil ik je via deze cursus wegwijs maken in alle facetten van de fotografie. We starten met een korte uitleg over de verschillende typen camera’s. Vervolgens ga je zelf aan de slag met opdrachten, die we daarna samen live online behandelen.

In de online fotocursus deelt Johan Brouwer zijn – meer dan 30 jaar – ervaring als fotograaf. Via zijn fotografiecursus laat hij jou alle geheimen van de camera ontdekken, en leert hij jou hoe je zelf professionele foto’s maakt met je eigen camera.

Inhoud

DE ONLINE fotografiecursus BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN

Les 1: Uitleg camera’s
Les 2: Instellingen camera’s
Les 3: Diafragma
Les 4: Sluitertijd
Les 5: ISO – Filmgevoeligheid
Les 6: Belichtingsdriehoek
Les 7: Scherpte / Diepte
Les 8: Lichtmeten

Aanvullend materiaal bij deze online fotocursus

Slides van alle 8 lessen.
Downloadable werkboek als pdf-bestand.

Leer schitterende en professionele foto’s maken met je eigen camera

Altijd al schitterende én professionele foto’s willen maken met je eigen camera? Niet meer op de automatische stand, maar helemaal zelf instellen? Maak dan nu een einde aan mislukte foto’s en wordt baas over je camera. Want het geheim van goede foto’s is een kwestie van de juiste instellingen kiezen.

In 8 weken tijd leer je alle ins en outs van je camera ontdekken. Krijg je iedere week nieuwe opdrachten die je individueel uitvoert. Spreek je wekelijks online af met de groep, waar we ook de opdrachten bespreken.

Aan het einde van deze online fotocursus maak jij zelf schitterende en professionele foto’s met je eigen camera.

 

Shares
Share This